1. Sınıflar İçin Yüz Yüze Uygulamalı Eğitim Derslerinin Programları Açıklandı! (en translation)

Sevgili Öğrencilerimiz,

1. sınıf yüz yüze uygulamalı eğitim dersleri 19 Nisan 2021 tarihine kadar İzmit Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.

19 Nisan 2021 tarihinden sonraki uygulamalı dersler ise Başiskele Yerleşkesinde devam edecektir.

Yüz yüze uygulamalı eğitim dersleri süresince iki kampüsümüz arasında ring servisi olacaktır.

Uygulamalı eğitimlere katılım sağlayacak tüm öğrencilerimiz HES Kodu ile üniversiteye giriş yapacaktır.

Not: Diş Hekimliği ,İlk ve Acil Yardım ve Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programlarına ait ders programı 15 Nisan 2021 tarihinden sonra ilan edilecektir.

Uygulamalı dersler ile ilgili detaylı bilgi için dersin hocasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Ağız ve Diş Sağlığı

Ameliyathane Hizmetleri